Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Play Online - Kończący się limit danych 18GB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Niedawno przedłużyłem umowę z Play i teraz mam 18GB transferu danych+bez limitu w nocy. Niby to jest dużo wszystko ok, ale w połowie miesiąca zostaje mi już tylko 2GB, a przecież na YT nie wchodzę, z fejsa korzystam sporadycznie. Kiedyś miałem 5GB wchodziłem na YT, na forum, gadałem przez Skype i było wszystko ok. Na stronie Play można sprawdzić te połączenia, i, że tam jest jak byk napisane ile w danym czasie zostało ściągnięte megabajtów itp.(Z tego co czytałem to może to nie działać poprawnie) Czasami to po prostu cholera mnie strzela, bo albo trzeba oszczędzać albo najlepiej w ogóle nie korzystać. Miał ktoś może tak podobnie?

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Jak na nockach jestes to najpierw musisz wlaczyc to nielimitowane coś w nocy, miałem tak samo. =)

Opublikowano

Mam to włączone i wtedy pobieram gry czy filmy.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Moze w kazdy dzien odnawiania limitu zresetuj sobie Statystyki i sprawdzaj, czy naprawdę wykorzystujesz cały limit, czy błąd leży po ich stronie. Nie zapominaj , że mozesz sobie dokupic tez gigabajty w Zarządzaj usługą.

Opublikowano

Moze w kazdy dzien odnawiania limitu zresetuj sobie Statystyki i sprawdzaj, czy naprawdę wykorzystujesz cały limit, czy błąd leży po ich stronie. Nie zapominaj , że mozesz sobie dokupic tez gigabajty w Zarządzaj usługą.

Tym to w ogóle nie warto jest się sugerować. Z tego co czytałem to w regulaminie Play jest napisane, że ta usługa może nie działać prawidłowo.

Wiem, że można dokupić GB, no ale mam te 18gb i powinno to mi starczyć.

8can.png

Opublikowano

jak pobierasz w określonych godzinach np 0:00 do 9:00 wyloguj się najpierw jak sie zacznie pierwsza godzina a potem jak będzie się kończyła ostatnia tak samo

ja ustawiam to w programie by nawet sam automatycznie wylogował i zalogował , torrent tak samo ma harmonogram ustawiony na godziny w których może tylko pobierać

z 2Gb jeszcze mi zostaje po miesiącu a ściągam od 20-49 Gb miesięcznie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Racja, rozmowy przez Skypa dużo zabierają.Zresztą ja miałem tak samo to się skapnąłem i na modemie ustawiłem żeby łączyło przez Wi-Fi to się okazało że sąsiad mi kradł :D Łączysz się przez Wi-Fi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...